Søg

Patientudtalelser

Christina Huth Panduro, Løb

Igennem årene har jeg nydt godt af ProAligns ekspertise.
 Jeg føler mig altid i meget gode hænder og med et behov for hurtig og effektiv behandling, som ultra løber, er jeg ikke et øjeblik i tvivl om at jeg altid vil vælge Proalign som min professionelle behandler og sparringspartner. Både i et skadesforløb og til forebyggende træning op til de lange konkurrencer.

Sofie Maiken Riisgård Starbæk, Cykling

Jeg havde smerter omkring knæene efter et 24 timers cykelløb. Smerterne forsatte efter 3 uger trods meget hvile. Mindre end én uge efter første konsultation bevæbnet med et trænings- og udstrækningsprogram er jeg nu smertefri og kan træde 100% til i pedalerne – også op ad bakke. Mine varmeste anbefalinger til Dorte.

Emilie Skovgaard Olsen, Gymnastik

Dorte har gjort et fantastisk arbejde for at få min ankelskade genoptrænet. 7 år med smerte, og nu uden smerte på under 10 måneder! At kunne udføre min gymnastik fuldt ud og med stor udvikling er det bedste! De bedste anbefalinger herfra!

Vibeke Jørgensen

Jeg har haft kontinuerlig fremgang efter jeg startede i behandling hos Dorte. Hun har hjulpet mig så langt videre i min langvarige skadesproblematik. Stort tak for alt foreløbig. ❤
 Derudover er Alter G bare min “bedste ven”.. Intet mindre end guld værd ved skader i bevægeapparatet.

Camilla Hansen

Super god service! Jeg var igennem et længere genoptræningsforløb, efter jeg fik foretaget en artroskopisk trokleaplastik og mpfl konstruktion i mit knæ (Hamlet, Parken). Der var altid støtte at hente både i de gode og i de knap så gode tider. Det var tydeligt et område, som ProAlign havde stor erfaring på, og derfor kunne de nemt guide mig igennem de forskellige faser af genoptræningen.

Camilla Hagbarth, Marathonløb

Efter at have løbet de sidste 3-4 år med kroniske smerter i min ankel fandt jeg frem til ProAlign og Dorte, da jeg havde en drøm om at løbe et ultramaraton. 1 måneds behandlingsforløb og jeg var i stand til at gennemføre et 6 dages ultramaraton på 250 km uden smerter i anklen.
 Uden Dorte havde det ikke været muligt.

Martin Kreisberg, Cykling

Jeg fik anbefalet ProAlign efter et cykelstyrt, hvor jeg brækkede krave- og kindben. 
Gennem årene har jeg gået hos flere fysioterapeuter og har aldrig oplevet et så professionelt og varmt personale. Om det er Dorte eller Kaisa der behandler mig og instruerer øvelser, går jeg altid meget tilfreds og i godt humør derfra. Og nu hvor jeg så småt kan genoptage mit motionsløb, ved jeg, at jeg får den bedste vejledning, så jeg efter et halvt år ude ikke forcerer noget.

Natascha Toft Simonsen

Jeg er Kasia evigt taknemmelig! Længe har jeg gået hos forskellige kiropraktorer uden held med at få min skulder i orden. Så fik jeg anbefalet Kasia, som jeg nu sværger til 🧡 Tak for dig!

Benjamin Boragi, Flag Football

For omkring toenhalv måned siden blev jeg opereret i hoften. Nu venter første flagtræning, og jeg glæder mig som et lille barn. Mange tak til Dorte nielsen og ProAlign! Uden jer havde jeg ikke været på banen før om flere måneder.

Anette Qvistgaard, Kite Surf/SUP

Det er så fedt – jeg ingen smerter har i dag!!! Det havde aldrig været muligt uden den compex. 1000 tak for introduktion til min nye ven

Fredrik Ægidius, Crossfit

Shoutout til crossfit folket:
ProAlign i Grøndalscentret har suveræn massage til virkelig gode priser!
Signe Birkedal Mammen du er fantastisk.
Afsted til dagens første trænings session – Games 2013 bliver stort!

Alexander Halby, Amerikansk Football

Tak til Dorte Nielsen og @Donjoy for super betjening. Jeg kom ind onsdag med et forstrukket knæ. En time senere havde jeg en diagnose, træningsprogram og en skræddersyet DonJoy på vej. Så nu kan jeg spille med i Søllerød Goldiggers’ EFL kamp lørdag! Dorte du er den bedste!

Zach Shaw, Amerikansk Football

I want to send a big thanks to Dorte and the rest of the ProAlign team for all the help in getting me ready to play as soon as possible. Between the great training and being able to use the AlterG Anti-Gravity treadmill I was able to be cleared to play again less than two weeks after surgery. Thanks again!!!!

Frederik Lewinsky, Ironman

Sidder med Compex på skulderen, og smiler ved tanken om, at Dorte har hjulpet mig med at blive klar til Ironman Hawaoo. Thx.

Frederik Andersen, Triatlet

Hi Dorte, Glædelig jul. Du er god til det med knæ!! Jeg sidder nu netop hjemvendt efter endnu en tur på landevejen. Det fantastisk at jeg efter 4 mdr. med store knæproblemer på kun 4 uger med din hjælp er kommet på cyklen og i løbeskoene igen, og efter 10 uger nu er på den uhørte mængde af igen at kunne runde 40 km på landevejen. The skys’ the limit. Godt nytår!

Solenn Pasurel, Badminton

I’m not really into posting on Facebook, but sometimes you just need to let the World know that you are smiling and that maybe someone else can smile because of the information you have passed on 🙂 A special thank you to Dorte at ProAlign who helped me smile today!! I used to take running for granted, but after 3 knee surgeries and 1.5 years of trying to get back to my sport, I can tell you – running for the first time today felt unbelievable. So thankful I met you.
PS. Dorte – I’m still smiling.

Casper Reinhardt, Amerikansk Football

Efter 3 måneders hårdt arbejde, sidder jeg med et kæmpe smil efter at have kastet en bold! Tak Dorte!! Glæder mig til fremtidens arbejde og resultater!

Scott Evans, Badminton

Thank you for treating me with such short notice. Great service

Mick Matheus Van Buren, Fodbold

Thank you Dorte, for all the treatment, help and time. The rehab at ProAlign was just what I needed and now i’m feeling better than before!

Darren Hammond og Milla Lykke Nielsen, Dans

After suffering with pain in my hips and lower back for at least 7 years, 100’s of treatments later, I had assumed that surgery was the only option. After just a few sessions with Dorte, I experienced my first ‘pain free’ training session. Extremely professional, organized, honest and the results are visible from the first session! Thank you for keeping us dancing!

Jeanette Ottesen, Svømning

Jeg kan altid stole 100% på god og yderst professionel behandling, når jeg kommer hos Dorte. Tak for et godt samarbejde!

Caroline Wozniacki, Tennis

Tusind tak for sammearbejdet siden 2009 og især med at hjælpe mig retur til Tennis i sæsonen 2023. 

Rudy Marcussen, Boksning

Dorte er en vigtig del af Team Marcussen. Hun har hjulpet mig tilbage i bokseringen efter mange skader, specielt efter jeg pådrog mig en nakkeskade

Annie Mist Torisdottir, Crossfit

Revovering from a severe back injury has taken me to a lot of therapists, but Dorte has been able to pinpoint issues and address them accordingly. Next year is gonna be a good year.

Mikkel Mortensen

Jeg døjede med en skade hele sæsonen, men ProAligns seriøse og professionelle tilgang, har hjulpet mig videre. Deres Alter-G løbebånd er genialt til genoptræning og træning, så det stadig er muligt at få nogle kilometer i benene uden at belaste kroppen voldsomt