Sportspsykologi og mental-
træning

Hvis du ønsker at yde dit optimale som eliteatlet eller motionist, så gælder det om at skabe styrke og balance i både krop og psyke.
 

Maiken er vores universitetsuddannede sportspsykolog, der både har en solid faglig baggrund og personlig erfaring som udøver og træner på eliteplan.

Mentaltræning

Mentaltræning er et vigtigt værktøj i forbindelse med bl.a. skader og genoptræningsforløb, da din mentale tilstand påvirker din fysiske tilstand og omvendt.

Men at arbejde med sin mentale styrke er ikke kun relevant for atleter i krisetilstand eller atleter, der dyrker sport på internationalt niveau. Det er lige så mentalt udfordrende at dyrke sport på subelitært niveau – det er bare forskellige former for pres man arbejder under.

Mentaltræning kan øge dit fokus og din koncentrationsevne, gøre dig stærkere såvel i modgang som medgang samt bidrage til sportslig og personlig udvikling gennem arbejdet med f.eks. motivationsfaktorer og værdisæt. Er du atlet får du konkrete værktøjer til at håndtere mentale udfordringer, forstyrrende tanker og til at sætte målsætninger for dine præstationer og dit liv. Som træner er du ligeledes under pres og kan få værktøjer, der gør dig skarpere på at udvikle dit team i forhold til bl.a. samarbejde og målsætning, understøtte dine atleters personlige mentale arbejde samtidig med at du arbejder med din egen mentale trivsel og udvikling .

Vigtigst af alt så skræddersys et forløb med mentaltræning ud fra dine ønsker og behov, og vores sportspsykolog indgår som sparringspartner og katalysator for den proces, du gennemgår.

Med et forløb hos Maiken investerer du ikke kun i din sportslige fremtid men også i din personlige udvikling.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Maiken kan hjælpe netop dig, så kontakt klinikken eller Maiken personligt for at høre mere.

Maiken kan bookes på klinikken følgende dage:

  • Tirsdag: 9-19
  • Fredag: 9-15