Hvis du ønsker at yde dit optimale som eliteatlet eller motionist, så gælder det om at skabe styrke og balance i både krop og psyke.

Maiken er vores universitetsuddannede sportspsykolog, der både har en solid faglig baggrund og personlig erfaring som udøver og træner på eliteplan.

Mentaltræning er et godt og vigtigt værktøj i forbindelse med skader og genoptrænings-forløb. Men at arbejde med sin mentale styrke er ikke kun relevant for udøvere i krisetilstand.

Mentaltræning kan øge dit fokus og din koncentrationsevne, gøre dig stærkere såvel i modgang som medgang og bidrage til sportslig og personlig udvikling gennem arbejdet med blandt andet motivationsfaktorer og værdisæt.

Vigtigst af alt så skræddersys et forløb med mentaltræning ud fra dine ønsker og behov, og vores sportspsykolog indgår som sparringspartner og katalysator for den proces, du gennemgår.

Med et forløb hos Maiken investerer du ikke kun i din sportslige fremtid men også i din personlige udvikling.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Maiken kan hjælpe netop dig, så kontakt klinikken eller Maiken personligt for at høre mere.

Maiken kan bookes på klinikken følgende dage:

  • Tirsdag: 9-19
  • Fredag: 9-15

Kontakt Maiken på 28128460 eller mem@proalign.dk