Casper har tidligere læst tre år på CBS, men kunne mærke at han hellere ville hjælpe mennesker med at få en bedre livskvalitet og blive den bedste version af dem selv. Han er nu nået til 6. semester og bliver færdig i januar 2022. Motivationen til at blive en bedre fysioterapeut er kun blevet større jo længere i uddannelsen han er kommet. Hvor han både har kunne se effekten af en fysioterapeuts arbejde på studiet, i praktikker og så her hos ProAlign.

Hans interesse i sport stammer fra hans tid som elite fodboldspiller indtil han var 21 år. Herefter er han kommet på landsholdet i Ultimate Frisbee og har repræsenteret Danmark ved EM og VM. Han har også løbet ultraløb, cyklet over Alperne og prøvet sig selv af i mange andre sportsgrene. Han kan altså forstå mindsettet hos aktive atleter, der er ivrige efter at vende tilbage til sin sport.

Det gode ved at være hos ProAlign som fysioterapeut studerende er, at man kommer tæt på arbejdet som sportsfysioterapeut, man er en del af et højt fagligt kvalificeret team hvor forventningerne til ens evner er høje. Dette motivere ham og han stiler efter at blive sportsfysioterapeut og kunne arbejde med atleter på mange forskellige niveauer.

Casper ser frem til at kunne hjælpe dig.

Book tid