Sarah er 25 år gammel og er fysioterapeutstuderende på 6. semester, på Københavns Professionshøjskole. Sarah har valgt at læse til fysioterapi på grund af stor interesse for kroppens sundhed og velvære. Derudover går hun meget op i fysisk og mental performance, og har en stor interesse indenfor sportsverdenen.

Hun har gennem mange år dyrket håndbold på eliteniveau. I forbindelse med sin træning og turneringer, har hun erfaret en lang række skader på egen krop. Hun har opnået en forståelse og vigtigheden af den rette genoptræning, samt hvad det kræver at blive skadesfri.

I dag går tiden med studiet, en masse træning, herunder løb, styrketræning og boksning.

Studiejobbet hos ProAlign giver Sarah mulighed for at udvikle både faglige og praktiske kompetencer, og sikre den bedste kvalitet hos den individuelle patient. Hos ProAlign bliver Sarah opdateret indenfor den nyeste forskning, og er et sted hvor sparring og samarbejde med kollegaer prioriteres.

Sarah beskriver sig selv som arbejdsom, smilende og imødekommende. Hun forholder sig åben og nysgerrig overfor enhver situation, og ønsker hele tiden at udvikle og forbedre sig. Sarah vil bruge sine kompetencer og viden, til altid at yde den bedste behandling.