Emilie er 25 år gammel og er ved at uddanne sig til fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole, og er i øjeblikket i gang med 2. semester. Hun har stor interesse i kroppens anatomi og de psykologiske faktorer som har indflydelse på krop og psyke, hvilket er nogle aspekter som har været med til, at Emilie har valgt fysioterapeutuddannelsen.

Igennem sit liv har Emilie dyrket rytmisk gymnastik i lokale gymnastikforeninger, samt DGI-hold. Dette har medvirket til, at hun selv har mærket på egen krop hvad det vil sige at have en skade eller ikke føle nok styrke, både fysisk men også mentalt, og hvilken indvirkning det kan have på træningen såvel som genoptræningen.

Studiejobbet hos ProAlign giver Emilie en stor mulighed for at dygtiggøre sig og finde sin rette plads indenfor fysioterapien. Hun har en nysgerrighed for det enkelte menneske og dets behov for f.eks. genoptræning eller styrke af kroppen – om det omhandler sports-skader som andre skader i bevægeapparatet.

Emilie beskriver sig selv som smilende, imødekommende og engageret, hvilket er noget som hun vil tage med sig i sit arbejde og fremadrettede læring, hvor hun ser frem til at udvikle sine kompetencer både praktisk, fagligt og personligt.