Søg

Undersøgelse: Patienterne er
glade for ProAlign

ProAlign har gennemført en tilfredshedsundersøgelse blandt mere end 100 af vores patienter, og vi scorer meget højt både på vores behandlinger og på den samlede oplevelse.

Hos ProAlign ønsker vi at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Det gælder både i behandlingen og den samlede oplevelse af besøget hos os. For at sikre, at vi lever op til vores mål, har vi gennemført en tilfredsheds-undersøgelse blandt mere end 111 af vores patienter, som vi har spurgt ind til deres oplevelse af ProAlign. Resultatet viser stor tilfredshed blandt vores patienter.

“I laver et fantastisk stykke arbejde”

100% tilfredse med behandlingen
Alle de adspurgte patienter i undersøgelse havde et positivt samlet indtryk af behandlingen hos ProAlign. 88% var i meget høj grad tilfredse med behandligen, 12% var i høj grad tilfredse. Tilfredsheden viser sig også ved, at alle de adspurgte svarer “ja” til, om de vil anbefale ProAlign til andre.

God dialog og kommunikation
Ser man nærmere på de enkelte led i patientens møde med klinikken, får vi også meget flotte tilbagemeldinger. 100% af de adspurgte patienter oplevede personalet og behandlerne som venlige og imødekommende, og næsten alle patienter er glade for dialogen med behandlerne. 97,3% føler sig hørt og forstået, når de taler med behandlerne, og alle patienter oplever, at den mundtlige information og vejledning, de modtager, er god (13%) eller meget god (87%).

Vi er ovenud lykkelige over de positive resultat af undersøgelsen og vil bruge erfaringerne som en opmuntring til at arbejde videre med vores fokus på kvalitet i behandling og kommunikation og åbenhed i dialogen med vores dejlige patienter.

FAKTA:

DE 5 MEST ALMINDELIGE PROBLEMATIKKER

Knæ: 36%
Ryg: 28,8%
Nakke: 27%
Skulder: 25,2%
Lænd: 17,1 %

Note: Totalen er mere end 100%, da mange patienter har kombinationsproblematikker.

“En fantastisk klinik, hvor man altid bliver mødt med højt humør og yderst professionel behandling. Vil anbefale klinikken til alle!”