Søg

HUBER 360

HUBER® 360 er vores nyeste træningsudstyr, der screener vi dit neuromusculære system som består af muskel- og nervesystemet. Vi tester hvordan dine muskler og nerver spiller sammen samt dine reaktionsmønstre. 

HUBER 360 er en helt unik til at genvinde dit tidligere niveau efter hjernerystelse, da du her meget specifikt træner dit vestibulære system, som er den del af kroppen der blandt andet er med til at styre kroppens balance og rumfornemmelse.  Du kan derfor forbedre din balance, svimmelhedstendenser og helt specifik følge din fremgang. 

HUBER 360 overvåger og analyserer din træning i realtid, så den løbende kan tilpasses dit niveau.

HUBER 360 tilbyder 4 træningsprogrammer

1. Bevægelighed – Øget bevægelighed i leddene og hurtig mærkbar reduktion af smerter
2. Styrke – Dynamisk styrketræning af både yderliggende og dybere muskulaturer
3. Balance – Forbedret holdning- og balancetræning, som giver kroppen stabilitet
4. Modstand – Forbedret hjerte/karfunktion

HUBER 360 er en maskine for alle – fra patienter med neurologiske problematikker til den toptrænede elite-atleter og øvelserne kan let re- og progredieres.

Hvordan funger HUBER 360?

Platformen og sensorer på håndtagene registrerer bevægeudslag, styrkeforhold, mobilitet og modstand og giver visuel feedback på touch-skærmen.

HUBER 360 er udstyret med Wifi, Bluetooth, fjernkontrol samt en touch-skærm med 3D-visualisering. Eksempelvis kan patientens testresultater sendes til lægen for videre bedømmelse, og der findes desuden foto- og videoværkstøjer for yderligere analyse, så du sikres den bedst mulige rehabilitering.

 

CHATTANOOGA HUBER 360 WEBINAR - CLIFF EATON
PRISER
HUBER 360 Instruktion og vejl. ift. skade (30 min)
700.- kr
500.- kr
150.- kr
1000.- kr