Søg

Golf

Altid professionel behandling i hyggelig og venskabelig atmosfære. Dorte skiller sig for alvor ud med sit overblik og valg af supplerende og forebyggende øvelser

– Kristian Nielsen, professionel golfspiller

Kristian Nielsen der spiller golf

Golf er i de senere år blevet meget populært, og man anslår at ca. 60 millioner mennesker spiller golf på verdensplan. Golf er en lav-intensitets sport og forbedrer ikke konditionen, men videnskabelige undersøgelser har vist, at regelmæssigt golfspil forlænger den gennemsnitlige levetid med 4-5 år. Golfspil har desuden en positiv effekt på flere livsstilssygdomme og kan reducere risikoen for type 2-diabetes og tarmkræft.

Golfskader er primært overbelastningskader, og op i mod 60% af alle golfspillere oplever skader eller smerter på et eller andet tidspunkt (McCarrol. 1996).

DE HYPPIGSTE SKADER HOS AMATØR- OG MOTIONSGOLFSPILLERE

  • Rygskader (50%)
  • Albueskader (30%)
  • Skuldskader (9%)
  • Knæskader
BEHANDLING HOS PROALIGN

Hos ProAlign laver vi en helhedsorienteret og evidensbaseret undersøgelse af din skade og vurderer, hvordan du hurtigst muligt kan komme tilbage til golf.

Vi giver dig golf-specifikke genoptræningsøvelser og vejleder i, hvordan du langsomt øger intensitetsniveauet i din træning, så du undgår tilbagefald.

Både motionister, amatører og professionelle golfspillere er velkommen hos ProAlign. Vores fysioterapeuter har erfaring med golfskader fra arbejde med tidligere landsholdsspillere samt skadesforebyggende træning i flere danske golfklubber.