Elisabeth Halkjær Kotmark er 23 år og uddannet Athletic Trainer fra Union College i Kentucky, USA, i 2020. Denne uddannelse fokuserer på den akutte del af behandlingen af sportskader og arbejder primært med atleter. Som en del af uddannelsen har hun brugt mere end 800 timer på sidelinjen til diverse sportsgrene. Hun har med supervision af Certificerede Athletic trainers hjulpet atleter tilbage til deres sport efter en skade på den hurtigste og mest sikre måde.

Som elitesvømmer i 15 år, har hun prøvet på egen krop at være skadet og ved hvor hårdt det kan være uden den rette vejledning. Hele motivationen for at blive Athletic Trainer og fysioterapeut er netop at kunne hjælpe udøvere igennem en skade på den bedst mulige måde. Det er præcis det ProAlign tilbyder, og det er dejligt at kunne hjælpe andre atleter, så de kan være fuldt funktionsdygtige, når de skal præstere.

Elisabeth’s plan for fremtiden er at fuldføre fysioterapeut uddannelsen her i Danmark. Hun håber at påbegynde studiet her til efteråret. Hun må desværre ikke må praktiser som Athletic Trainer i Danmark, men har ekstra viden og god erfarring som hun kan drage nytte af på studiet,

ProAlign har givet hende en mulighed for at være på en arbejdsplads med yderst dygtige kollegaer. Det er fantastisk at være et sted, hvor hun kan videreudvikle sin viden. Hun ser specielt frem til at få egne klienter, så hun kan få mere praktisk erfaring.

Elisabeth blev også færdig som massør i august 2020 og dermed er hun nu klar til at tage imod klienter hos ProAlign.

Book tid