Som et nyt tiltag introducere ProAlign Performance Stability screeningen. Performance Stability er baseret på The Performance Matrix, som er en screening, (testrække) af dine muskelfunktioner. Screeningsprofilen indkredser det område, hvor din krop er stærkest og svagest, også kaldet ”Weak link” (det område hvor den største muskulo-skeletale problematik findes). På grundlag af screeningen fremkommer din individuelle profil – en profil, der meget nøjagtigt viser hvilke muskler, der arbejder hensigtsmæssigt og hvilke som er “Weak Links”.

Du vil specifikt blive instrueret i 3-4 øvelser, som har fokus på både styrke, stabilitet og hastigheden i øvelserne. Øvelserne udføres sammen din almindelige træning.

Performance Stability screeningen er en rigtig god screening til dig som kæmper med gentagne skader eller tilbagefald efter en genoptræningsperiode.

Har du problemer med stabilitet, føler smerter under træning eller har problemer med at udføre almindelige, dagligdags ting, f.eks. at stå eller gå i længere tid er Performance Stability lige noget for dig.

Pakken

Pris: 1.995,- kr. inkl. træningsprogram.

Pakken indeholder:
1 x 60 min. – 1. Screening
1 x 50 min. – 1. Screening

1 x 30 min. pers. træning – 1. Opfølgning
1 x 30 min. pers. træning – 1. Opfølgning