Søg

Løbestilsanalyse

Ønsker du at optimere dit løb? Har du oplevet smerter, når du løber? Vil du forebygge løberelaterede skader? Så er en fysioterapeutisk løbestilsanalyse lige noget for dig. Analysen omfatter en fysioterapeutisk, biomekanisk analyse på løbebånd og en grundig test af dit bevægeapparat (sener, led og muskler).

Analysen foretages bl.a. på baggrund af videooptagelser af din krop og dine fødder under løb – både med og uden sko. Analysen er skadesforebyggende, og det undersøges bl.a., om der er skader eller gener, som skyldes din løbestil.

På baggrund af analysen gives vejledning i løbeoptimering. Det vurderes bl.a., om der bruges for meget energi i områder, som kan forårsage ubalance, og der rådgives også om valg af løbesko. Dertil vil du modtage et individuelt træningsprogram med skadesforebyggende øvelser som supplement til løbetræningen.

Vi bruger Coach’s Eye analyseprogrammet til at vurdere din løbestil.

Klik på ikonet og læs mere:

Lidt praktisk
Pris: 500 kr.
Tid: 60 min. inkl. instruktion i øvelsesprogrammet og telefonisk opfølgning efter 3 måneder.

Vigtigt at du medbringer

  • Alle dine løbesko og eventuelle fodindlæg
  • Korte shorts/tights, håndklæde – og for kvinders vedkommende en sports-bh og en top
  • Eventuel henvisning eller oplysninger/billeder fra tidligere undersøgelser

Personlig løbetræning
Vi tilbyder fysioterapeutisk løbetræning med fokus på korrekt, sund og effektiv løbestil. Hvis du efter løbestilsanalysen ønsker yderligere vejledning, så kan du booke Patrick til personlig opfølgning og løbetræning. Her løber I en tur, og du får endnu mere personlig vejledning,  forslag til optimering af din løbestil og træningsforslag.