Søg

Personlig træning

Ønsker du at tabe dig, få større muskelmasse, blive mere aktiv eller træne op til et stævne?

Så tag et personligt træningsforløb hos ProAlign. Vores personlige trænere er uddannede fysioterapeuter og specialister i bevægeapparatet og kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Personlig træning er en investering i din krop, psyke og livskvalitet. Hos ProAlign hjælper din personlige træner dig med at nå dine mål på en sjov, sikker og inspirerende måde. Vi kortlægger dine behov og forudsætninger, og sammen fastlægger vi dine mål og udarbejder en træningsplan, som er skræddersyet til dig.

HVORFOR PERSONLIG TRÆNING?

I takt med, at du når dine delmål, justeres træningsplanen, så din træning forbliver målrettet. Under træningen vil din personlige træner står ved din side for at rette din teknik, korrigere, motivere og presse dig, så du får det optimale ud af din træning og undgår skader. Med en personlig træner fra ProAlign får du mere ud af den tid, du bruger på din træning, og vi garanterer resultater, du ikke vil kunne opnå alene.

Vore personlige trænere gør dig til ekspert i din egen krop, så du også på sigt får mere ud af din egen træning og opnår dine mål.

At træne med en personlig træner en langvarig investering i din træning og dit helbred. En investering som kan gavne resten af livet.

Personlig træning

Priser:

1 x 60 min.: 600 kr.
5 x 60 min.: 2.800 kr.
10 x 60 min.: 5.400 kr.
20 x 60 min.: 10.500 kr.

Træn 2 sammen og få i 50% rabat på den ene af jer. 

Du kan bestille tid til personlig træning på vores online booking.